Welcome to my wonderland. FOLLOW | DASHBOARD



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3768016939740300649\x26blogName\x3d//Just+Be+Yourself+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://iniblogctfairuz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://iniblogctfairuz.blogspot.com/\x26vt\x3d-2464300229244501479', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ About

ϟ Links

ϟ Stuffs
Teen Top !
Saturday, 28 January 2012 | 04:06 | 0 vanilla(s)


Toink toink ,Haha . xD
Aq sangat gila harini .Aq pon xtaw kenapa .Hehe .
Korang dah dengar lagu Teen Top-Crazy tu ?Tak payah dok cari kat u tube ,kat blog aq pon korang dah boleh dengar .
Memang aq obses gila la dengan tarian n lagu tu .Tapi aq tak obses ngan kumpulan Teen Top ,ok !
Haha .Btw ,L.Joe ngan Chunji comel ,aq suka !
Niel pon dah bertambah Ensem !
Tapi aq tetap setia dengan Jang Dongwoo a.k.a hubby aq !
Ok la .Bye-2 . *dari pagi sampai ke malam dok dengar lagu Crazy n aq pon dah bertambah Crazy ! Haha.
W'salam . :)  





 

Labels:



← Older | Newer →
Welcome;


Hye-2 .Anyong ! My name is Ct Fairuz,klau boleh tu follow ea ,*peace* i'm a nice girl..Mentally dating with Jang Dongwoo . ♥
- Navigations is on the left. Hewhew ☺

This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.
music player for myspacemyspace fetishmusic player for myspace



Board;

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google