Welcome to my wonderland. FOLLOW | DASHBOARD



Amazing; Beautiful! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3768016939740300649\x26blogName\x3d//Just+Be+Yourself+.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://iniblogctfairuz.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://iniblogctfairuz.blogspot.com/\x26vt\x3d-2464300229244501479', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ About

ϟ Links

ϟ Stuffs
The Real Me ! Haha ^_^
Thursday, 8 March 2012 | 19:48 | 0 vanilla(s)


Anyong , :)
The Real Me ? Haha.Yo la-2 ,aku ngaku aku ni huduh .Kan-3 ?Nak tengok rupa aku yang sebenar ?Nah ..Usya puas -2(Sape nak tengok muka kau huh ?) Haha . ;)
 Yang belah kanan tu. :3
Aku taw aku ni huduh .Haha.Sebelah kiri tu BFF aku . :) Umiey !
Btw,rmai lagi BFF aku ,tapi tak ada gambar gambar diorang kat Netbook nih ,
"Sorry ye BFFku ,:)"
So,thats all !

W'salam ..

Teen Top !
Saturday, 28 January 2012 | 04:06 | 0 vanilla(s)


Toink toink ,Haha . xD
Aq sangat gila harini .Aq pon xtaw kenapa .Hehe .
Korang dah dengar lagu Teen Top-Crazy tu ?Tak payah dok cari kat u tube ,kat blog aq pon korang dah boleh dengar .
Memang aq obses gila la dengan tarian n lagu tu .Tapi aq tak obses ngan kumpulan Teen Top ,ok !
Haha .Btw ,L.Joe ngan Chunji comel ,aq suka !
Niel pon dah bertambah Ensem !
Tapi aq tetap setia dengan Jang Dongwoo a.k.a hubby aq !
Ok la .Bye-2 . *dari pagi sampai ke malam dok dengar lagu Crazy n aq pon dah bertambah Crazy ! Haha.
W'salam . :)  





 

Labels:


=.= ~
Thursday, 26 January 2012 | 09:13 | 0 vanilla(s)




MRSM Merbok ? :'(
Monday, 23 January 2012 | 11:38 | 0 vanilla(s)


Tut tut...tut tut ......tut tut ....... Tut tut ......
Nothing to say la .Malas nak pikir pasal ni . :(
Btw,mesti aku akan rindu gila2 kat tut tut tut. !!
N then ,mesti aku rindu gila2 kat kawan2 aku yang baru aku kenal selama 3 minggu nih .
Adooiii~ Memang nasib malang baik aku nih . :pp
Hurrmm . Ok la .Sampai sini saja .
Tak ada mood nak update .
W'salam . :)

St. George Girls School !
| 11:24 | 0 vanilla(s)


Anyonghaseyo , :)
Warrggh~Dah 3 minggu aku duduk skolah tu .
Aku trsilap nilai skolah tu .Sbenarnya skolah tu best ,tapi kat asrama lagi best .
Semua akak2 senior sekolah tu baik2 belaka .Tak ada yang sombong2 . :)
Kini ,aku digelar dengan panggilan Georgian (padahal ,semua budax sekolah tu Georgian,Heheh.)
Tapi ada juga prkara2 yg aku x senang katt asrama tu .Ehem,ehem,x boleh gtaw korang la .
Btw,minggu ke-2 lepas CNY ,aku kena pindah skolah .
MRSM Merbok !! :'(
I want to cry .Tapi aq xkan lupakan kwan2 aq tg aq bru knal slama 3 minggu kt sna .


1.Aimi Syazana
2.Imanina
3.Nuri
4.Azlin
5.Liyana
6.Farah
7.Kutek
8.Fajar
9.Sarah
10.Maisarah
11.Farhanah
12.Syazwwani
13.Eizyan
14.Aisyah
15.Adriana
16.Intan
17.Hazirah
18.Aqilah
19.Farah

Yang lain dah  x ingat la .Hehe .Sory .
Akak2 senior kat bilik aku pon best gak.


1.Kak Nana-Ketua bilik aku ,form 4
2.Kak Mus-Pendiam orangnya tapi manis orangnya .. :) form4
3.Kak Ayjay-Kak aq bukan kakak angkat ea .
4.Kak Nhaj-Comel orangnya .Form2
5.Kak Hijrah-Prefect kt asrama .Form2
6.Kak Filyana-Cun orangnya .Hehe.Form2
7.Kak Tiq-Dia pemain hockey .Rambut dia panjang smpai pras pinggang . xD Form 2
8.Nuri-Kawan yg pertama yang aq jmpa . :)
9.Kak Umairah-Baru masuk ja . :)
10.fairuz-ya2 .itu saya . :)


Hehe .Aku admire kat sorang akak senior nih ,Form 3 .Tapi x boleh gtaw nma dia la .
Ok la ,I want to sleep ,Bye2 ,

W'salam . :)

Jang Dongwoo !
Sunday, 1 January 2012 | 00:58 | 0 vanilla(s)


Anyong.,:)
Wuhhuu~Bias aku dah bertukar .Huhu.
Jang Dongwoo?Haha ,that's my Hubby !
kalau korang kata dia x ada rupa a.k.a tak ensem ,
Meh sini ,aku bagi flying kick kat korang ,
Haha, ta de la ,gurau ja .Huhu.
Kalau dari segi rupa ,memang la dia ta de ,
Tapi dari segi nyanyian ,Fuhh! Aku suke time dia rap ,
Salah satu rappers yang paling aku suka .
satu lagi,kalau dia gelak/ketawa ,memang dia tak pandai cover ,
Haha. xD
I Love You ,Jang Dongwoo . <3

                                                                                                                                                                                                                      


                                                               Jang Dongwoo

                                                                 Jang Dongwoo (My Hubby la !)


                                                          Jang Dongwoo as a girl ,Comel la .


                                                   Sungjong peluk Hubby saya .Haha


                                                      Alahai,apsal nangis Dongwoo?Btw ,cute .


                                                         Salah satu pic kegemaran aku . :)


                                                         Dongwoo with Woohyun oppa .


                                                                   Ensemnya~ @_@






 

Labels:


Sekolah Menengah ,I'm Coming !
| 00:05 | 0 vanilla(s)



Anyong .,:)
Lagi 2 hari aku nak pergi sekolah ,
Duduk kat Kedah tpi skolah mnengah kt Penang ,Adeess~
Ta maw dok kolah sana weyh .
Aku dengar sekolah tu sosial,ramai anak orang kaya.
Peerrggh~Aku ta maw jadi sosial .
Tapi ,bila fikir2 balik,aku kena pi jugak ,
Sebab kawan ayah aku yang tolong ayah aku .
Sekolah pompuan weyh ,
Ta pa la ,aku kena pi jugak , :)
W'salam .

Labels: ,


RM 500 Melayang Pergi ~
Friday, 30 December 2011 | 02:42 | 0 vanilla(s)


Anyong .:)
Penat shopping doe  kelmarin,sampai badan ta dan rehat .Huhu .
Shopping barang2 asrama ,mawnya tak sampai RM500 .
RM500 tu campur sekali ngan barang2 asrama akak2 aq la .
Gila ke apa kalau RM500 tu aq guna semua ?Ta logik kn ?Huhu .
Berus gigi,Deoderant(salah eja),baldi,penyangkut baju ,suma la .
Ta sabar nak pergi asrama ni.Huhu .


Short Post From:Ct Fairuz(Haha)

WTH ?haha .
| 02:30 | 0 vanilla(s)


Anyong . :)
Besok hari yg terakhir untuk tahun 2011 .
Btw ,aq dah ada azam baru .Hehe .
Nak taw ape ?Korang pikir la sndiri . ^.^v
Tahun  ni azam aq nak dapat 5A n azam tu dah tercapai .
But hadiah untuk 5A tu yang dapat lagi , :(


Short Post From:Ct Fairuz (haha,suda mereng,)

JunHara Couple ,Couple Ring ?!
Wednesday, 28 December 2011 | 04:09 | 0 vanilla(s)

Assalamualaikum dan Anyong,.:)
JunHara,.mesti korang dah tau kan pasal ni ,.
Diorang dah kapel lama dah,.cuma aku ja yang tak amek tau,.huhu.,
Dua hari lepas ,.aq tengah syok2 baca wall post kawan aq,
terjumpa gambar diorang pakai Couple Ring,.aq apa lagi,
download trus la gmbar tu,.
pastu aq share2 la ngan group aq,.
                                                                                                                                                                                         
Korang nampak kan ?
So,aku tak kesah sangat sebab Joker bukan bias aku,.huhu.
kalau aku tau Yoseob couple ngan spa2,.
7 Hari 7 Malam aku menangis,.haha.,
W'salam,.

Labels:


Last Post Untuk 2011 ~
| 03:51 | 0 vanilla(s)



Assalamualaikum dan Anyong ,.:)
Hurrmm,pejam celik ,pejam celik dah nak abis tahun 2011,.
Bagi aku kn ,tahun ni thun yang paling aku suka ,.
Sebab ?
Sebab banyak kenangan manis antara aku ngan  kawan2 aq,.huhu,.
Rindu sangat2 waktu tu doe~
huhu,.daha ar,.nak jiwang2 pulak dah,.
Last pic untuk tahun 2011,.    


                                                             Jaehyo Block.B

                                                    Ni Hubby saya ea,.jangan curi,huhu,.


                                                    Sape ntah dya ni,grup MyName


                                                            Kiseop Ukiss,ensem,.



                                                      Apsal tu Sunny ?lawak la muka Sunny,.

                                                 Soup ape tu Sunny ?apsal brketul-ketul sup tu ?haha,.


                                                           Shopping Time~huhu,.



                                              Cantik +Lawa=Cun ,.haha,.(^_^)


                                                 Gongchan B1A4~Commel2.,


                                                               Jinyoung~Comel,.


                                                                   Gongchan ~

                                                                                                                                                                                 
                                                       W'salam,.:D
                                                                 

Blablablablablabla~
Friday, 23 December 2011 | 10:02 | 0 vanilla(s)

Assalamualaikum dan Anyong ,:)
Post,post n post !
tu je kerja aku kat blog nih ,.
Blablablablabla~huh~   

                                                       B1A4444444444444444~huhu


                                                    Baro B1A4 ~Ohno~~Cutenya!

                                                         Jinyoung B1A4 ~~

              

                                                               Gongchan B1A4~~


                                                                  Sungje Supernova~

                                                      Aigoo~Besarnya bear tu !nak3,huhu.,


                                                             Cantik baju tu,pinjam boleh ?hehe.,


                                                      Gongchan B1A4~


                                                 Sandeul B1A4 ~Saranghae <3
                  

                                            Aigoo~Cantiknya noona ,.



                                                    Nice headphone,.pinjam boleh ?huhu,.
                                                            

                                                          W'salam.,<3


← Older |
Welcome;


Hye-2 .Anyong ! My name is Ct Fairuz,klau boleh tu follow ea ,*peace* i'm a nice girl..Mentally dating with Jang Dongwoo . ♥
- Navigations is on the left. Hewhew ☺

This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.
music player for myspacemyspace fetishmusic player for myspace



Board;

Credits;

» Designed by; Ainnad_rocks
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Mr. Google